2018. április 8., vasárnap

Maradék újrahasznosítása

Amikor marad a húsvéti sonkából, és egy marék a medvehagymából is, akkor ilyen finomságok születnek.



Hozzávalók: 
400 g pennetészta kifőzve al'dente
200 g tejföl
1 tubus sajtkrém
1 marék medvehagyma
1 marék házi sonka csíkokra vágva 
1-2 teáskanál majonézes torma
1 marék sárgarépa, és brokkoli párolva
tetejére reszelt sajt

A tésztát megfőztem majdnem készre, a zöldségeket a medvehagyma kívételével roppanósra pároltam,  a tejfölt elkevertem a majonézes tormával a medvehagymával (előtte azért kisebb darabokra tépkedtem), a sajtkrémmel, és a házi sonkával. Az egészet pedig jól összedolgoztam a pennével. Pitetálba öntöttem, a tetejére sajtot reszeltem és jól összesütöttem.
Ilyen lett:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése