2014. december 30., kedd

Sajtgolyó

Családi szóvicc:
Barna bársony Barnabáson. :) 

Juditka konyháján láttam meg, és tudtam ezt meg kell csinálnom.
Vendégvárónak, szilveszteri falatkáknak, nálunk pl. előételként állta meg a helyét.


Hozzávalók: 
25 dkg mascarpone (nálam házi mascarpone)
20 dkg trappista sajt reszelve (itt mindenki lecserélheti a saját kedvencre)
2-3 gerezd fokhagyma pépesítve
só, bors, bazsalikom (én egy kiskanálnyit tettem bele)
Tálaláshoz: 
kifli karikák,
madársaláta

A gombóckák hozzávalóit elkeverem és vizes kézzel golyókat formázom belőle, egy éjszakára a frigoloba :) teszem, így összeérnek az ízek, és nagyon finom lesz.

Más szilveszteri rágcsák:
Lóhere 
Sajtos Lapos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése